fredag 23. april 2010

Overraskelse i posten!!!

Overraskelse i posten!!

Åpnet postkassa å der lå det en konvolutt med mitt navn på....så avsenderen var fra min bestevenninne Marita. Jett om jeg ble overrasket....er jo evighetsiden noe spennende har dumpet nedi den som jeg ikke har vist om vel og merke. Jeg skyndte meg inn for å lese det. Ut trakk jeg ett kjempesøtt kort med to giraffer på og mange hjerter, men inni lå det også en liten gave. Elsker gaver!!! Første tanken min var jo at jeg ikke hadde bursdag nå, men i korte står det at det er en suprise-gave. Spennende! Etter å ha lest inni det fine kortet og tenkt litt på hvor fantastisk bestevenninne jeg har. Deretter bestemte jeg meg får å åpne gaven. Den inneholdt noe jeg har ønsket meg nemlig en treheklenål. Akkurat sånn som jeg hadde ønsket meg, med mange farger på å med kroker i begge ender, på den ene siden er den 3.50 mm og den andre 4.00mm. Genialt!. 

Vil bare si til min veninne Marita Tusen takk, du greide ihvertfall å overraske, hehe:D Hilsen en glad 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heia! Jeg la inn en kommentar tidligere i dag, men den er visst borte vekk. Kanskje jeg har gjort en feil. Skal se om denne "kommer fram",da!
Kari

Anonym sa...

Jaaaaa, no ser eg ka eg gjorde feil! Glemte disse "kodebokstavene". Æasj, hadde jo en lang,fin kommentar! Får prøve å rekonstruere den!

Så koselig med suprisegave,da! Det er kjempeartig å overraske. Jeg gjør det ganske ofte, er par av mine venninner kan få f eks hjemmebakte knekkebrød i en "snaisen" pose, en avlagger av en plante, en energistein, et strikket håndkle eller en pakke blomsterfrø!
Nesten artigere å gi gaver enn å få! Men koselig å få, altså, ikke det jeg mener!
Og du, Isabella, du er så flink med hendene, en kreativ sjel er du!
Heklekroken du har fått er noe eg også ønske meg! Men det har eg sagt før, kanskje!
Kari

Cecilie Irene sa...

Så fin blogg du hadde søssa! :D likte den fine hobbyen din, du e flink! du tar nok etter søstra di sia du e så flink :D hehe.. :p

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hehe artig du har besøkt bloggen min da:D Nu e det jo sånn at det e lillesøstra som tar etter storesøstra...så e nok omvent, hehe:p Men flink e jo du må eg si også:D

Legg inn en kommentar