søndag 11. april 2010

Bursdagskort til mannfolk

Bursdagskort til mannfolk

Denne helgen var jeg på Panduro igjen. Jeg har fått i oppdrag å lage to bursdagskort til to menn. En som fyller 30 og en som fyller 50. Dette trengte jeg jo utstyr til og nok en gang hadde jeg en unnskyldning til å dra på Panduro for å bruke peng, hehe. Dette kjøpte jeg:

Blokk med farget ark

Litt pynt

Nye stempler

   Mønster ark
Hva jeg tenkte om kortene
Alt jeg kjøpte skulle ikke brukes til kortlagingen. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å lage ett fortball kort til herren som fylte 50 siden han liker fotball. Men jeg fant ut at det ikke ville bli noe stilig kort siden jeg hadde så lite coole stempler som passet til og pynt som ikke passet. Derfor valgte jeg den her gangen også for å lage enkle kort.
Noe jeg oppdaget på Panduro var at det var ekstremt vanskelig og finne mønsterpapir som ikke var alt for feminine. Jeg begynte allerede da å innse at mannfolk kort er jo en liten utfordring å lage.

Jeg begynte å lage det første kortet på lørdagen, og bare plagdes med å få alle sidene rette og like lange med linjal og saks. Jeg bantes og svor og klagde på at jeg skulle ha hatt en papirkutter, da hadde det jo bare tatt 5 minutter. Jeg ble super irritert til slutt, og måtte ta meg en pause.Det skal jo tross alt være koselig å holde på med hobbyen sin. Dagen gikk og kjæresten min for en tur på jobben...men når han kom hjem igjen hadde han med en overraskelse........EN PAPIRKUTTER!! Eg må si eg har VERDENS BESTE KJÆRESTE!! Den hadde han snekke å kjøpt på Clas Ohlson. Nu vart eg glad igjen, og papirkuttinga går jo no som en lek. 

Slik ble resultatet:
 
  Nu skal jeg  snart gå å kose meg med Himmelblå!6 kommentarer:

Anonym sa...

Heia, dette er kortbestilleren!
Og gjett om jeg er fornøyd, det ble jo kjempefine kort! Skal si du er flink til å være nybegynner! Og håpe no ikke dokker har blakka dokker helt med å kjøpe utsyr bare for min del! ja snill kjærest har du, papirkutter er et must! Han va vel lei av en pottesur, skjennende kjærest og pilte avgårde for å handle, for husfredens skyld, ha ha ha !
Glede meg til å få se kortan "live".
Kari

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hei Kari!!!

Godt du likte kortene:D Skal send dem til deg idag:D

Har ikke blakka med for kortan dine. Dem va ikke så dyr nei.........masse av det jeg handlet er til fremtidige kort. Handler litt å litt utstyr etterhvert.Dine kort bestillinger ga meg bare en unnskyldning å shoppe litt ekstra, hehe:D

Papirkutteren skapte nu ihvertfall fred i heimen.......alle som driv med det her burde ha en sånn.

Hilsen Isabella

Marita's Forunderlige FotoVerden sa...

Guri meg. Det va skikkeli stilige kort!!! Skjønne når du sir du har vanskeligheta me å finne mønster som e litt mer maskulin. Men du har definitivt en karriere innenfor kort til mannfolk =)

Anonym sa...

Ha ha ha, Ja ikke sant, "Mannfolk-kort-bella" ! Stilig!
Korssn ser en papirkutter ut, egentlig?
kari

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Takker og bukker for komplemange Marita!Blir nok flere mannfolk kort i framtiden:D

Hei Kari! Skal legge ut link til den, så får du sett:D

Hilsen "Mannfolk-kort- bella", hehe:D

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Her er linken...holt på å glemme den:D

http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=135134141

Legg inn en kommentar