Om meg

Om meg Gråbekka!Hei! 
Velkommen hobbybloggen min! 

Her er litt om meg: Jeg er 28 år, kommer opprinnelig fra Nord Troms, fra plassen Nordreisa, Sørkjosen er mitt oppvekst sted. Jeg bor på mitt 7 år her i Trondheim med min samboer Stig. Elsker byen og menneskene her, så blir nok her i mange år til. Jeg arbeider her som førskolelærer, og stortrives med det.

Jeg startet bloggen min i April 2010, så jeg er en ganske ny i bloggerverden, så jeg blir glad for tips til å gjøre bloggen min bedre. Ideen om en blogg kom opp etter jeg  jeg begynte og lage kort. Jeg ville ha en plass der jeg la ut bilder av kortene mine, slik at jeg kunne se hva jeg hadde lagd tidligere og for å se min utvikling. Siden har det bare ballet på seg med andre ting jeg ville ha med i bloggen. Som en oversikt over hvilke bøker jeg har lest i løpet av året, hva jeg har strikket, heklet, brodert, klipt, limt, malt og andre ting jeg har holdt på med i hverdagen, så man vet aldri hva som kan havne på siden min. Men jeg startet også å blogge fordi familier og venner skulle få følge med på hva jeg gjør av hobbyer og få litt innblikk i min hverdagen. Det at andre følger med er bare artig :).

Jeg er nok ikke den mest aktive bloggeren, men det går litt i bølgedaler også når jeg har tid å holde på med hobbyene mine. Men jeg prøver alltid og bli flinkere å legge ut ting litt oftere. Jeg er forresten veldig glad i tilbakemeldinger på ting, så jeg blir ekstra glad når man legger igjen en hilsen på siden min. 

Håper du liker bloggen! Og velkommen igjen!


Hvorfor navnet ble Gråbekka?

Jeg valgte å kalle bloggen min for Gråbekka. Det har en liten historie bak. Gråbekka er et navn som dukker opp på ordlista på mobilen når man prøver å skrive navnet mitt Isabella. Jeg har fått høre det mange ganger hos venner og bekjente, og synes navnet var litt småmorsomt, derfor ble det til at bloggen ble hetanes det. 

Snipp, snapp, snute!