torsdag 8. april 2010

Fikk pakke idag!!!

Fikk pakke idag!!

Nå lurer vel dere hva det var jeg fikk? Jeg bestilte her om dagen fra Haugen bok.no, boken: "1001 Bøker du må lese før du dør". Har hatt lyst på den lenge, men har ventet på at den kom på tilbud noen plass, og endelig skjedde det. Ønsket meg den fordi den rett og slett gir meg gode tips på gode bøker jeg burde lese...og siden jeg av og til går litt tom på ideer, så har jeg jo litt hjelp i nærheten.
Boken innholder også veldig gode beskrivelser om hva bøkene handler om. Men hvis man ikke vil vite for mye burde man ikke lese alt, for det er kort og godt beskrevet.Man får jo boktips fra før 1800 - tallet til utover 2000 - tallet, det er jo litt bredde å velge mellom.
Ble så inspirert til å lese at jeg måtte dra rett til biblioteket og låne noen nye bøker.Men bare 1 av dem kommer fra boken. Disse ble det: 

 • "Gullsmedens hemmelighet" av Elia barceló. Hadde ikke hørt om den. Men den hadde så fin gull forside som sto å glinsa i hylla, det gjorde at jeg ble nyskjerrig på den. Leste bakom og bare måtte sjekke den ut, så den ble med meg hjem. 
 • "Meg eier ingen" av Åsa Linderborg. Den har jeg hørt om og hadd kjæmpe løst å lese. Den har fått gode omtaler, så det gjorde meg nyskjerrig.  • "Den siste viking" av Johan Bojer. Denne boken fikk jeg tips om i den nye boken min. Blir spennende å lese den!

  PS: Jeg liker Haugenbok blant annet fordi de er veldig raske på levering!Så liker ikke du å vente på pakkene, så anbefaler jeg dem:D Nå skal jeg kose meg med mine nye bøker!

  2 kommentarer:

  Anonym sa...

  Æ e åsså fan av Haugen bok :) brukt dem flere gang, dem e superrask å levere. kos dæ me bøkene :)

  Christina :)

  Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

  Takk takk!

  Isabella

  Legg inn en kommentar