tirsdag 18. mai 2010

Strikkesirkelen av Ann Hood - Anbefales!

Strikkesirkelen av Ann Hood - Anbefales!

Lånte denne boken etter anbefalinger fra bibliotekets nettsider. Angrer ikke. Boken er kjæmpe bra. Terningkast 5. Anbefales på det sterkeste.

Boken handler om hovedpersonen Mary som mister datteren sin Stella. Vi følger henne gjennom hennes dype sorg av hennes datters bortgang til en mer håndterlig hverdag. 

Marys mor anbefaler henne å begynne å strikke. Hun starter å strikke i en strikkesirkel. I strikkesirkelen møter hun ulike mennesker med ulike historier som omhandler om tap av noe slag. Sammen lærer av hverandres tap og å strikke.

Boken er egentlig trist, men den er skrevet med litt humor også. Man fikk også veldig lyst å strikke etter å lest den. Glede meg nå til å lære å strikke til sommern.4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja da er det vel bare å lese boka, og stase på at den er bra! Greit å få anbefalt bøker, det er jo så mange av dem!
"Gutten i kofferten" er også en spennende bok, anbefales!

Og så må jeg lære deg å strikke, til sommeren! Hvis vi rekker! og det ikke er så varmt!

Kari

PS Takk for sist - det va knallkoselig!

Anonym sa...

Hei igjen!
To andre bøker jeg kan anbefale er "Løvekvinnen" av Fosnes Hansen. Virkelig kjempebra,ikke helt ny, så mulig du har lest den. En annen er "Gulldronning Perledronning" av Margaret Skelbreid, kjempebra! Har den som lydbok, du kan låne til sommeren og høre på mens du soler deg! Men kanskje har du lest den.
Har en til jeg vil anbefale, men kommer altså ikke på hva tittelen er! En bok a la Halvbroren, bare at dette var om en halvsøster! Av en av de kjente,norske mannlige forfatterne, om en Oslofamilie på 50-60tallet. Ergelig at jeg ikke husker, den ville du garantert likt!
Kommer nok på det!

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Takker å bukker for mange nye lesertips:D Kommer nok til å sjekke disse bøkene ut:D Glede meg allerede en masse til å komme nordpå:D

Isabella

Anonym sa...

Herreverden , sir eg bare! Herreverden kor flink du e, Isabella!! Ikke rart det gikk flere dager til å lage dette! Og at du måtte ha "skjærehjelp" :)
Glede meg virkelig til å se det i virkeligheten!
Du må ha en engels tålmodighet når du sitter og pusler med dette!
Kjempesupersupert flott!
kari

Legg inn en kommentar