lørdag 31. desember 2011

Mine Hobby Nyttårs forsett 2012

En oppsumering av nyttårsforsett 2011:

Hvordan gikk det?
1. Holde på mer med hobbyene mine...brukt alt for lite tid på dem :D 
Kan vell si at det ikke går så mye bedre enn tidligere. Ikke ifølge innleggene mine ihvertfall. Men jeg vet jeg har laget flere kort i år en tidligere, men dette kan alltids forbedres (har ikke lagdt ut alle). Strikkingen gikk også veldig sakte dette året, men det har blitt mer tempo etter jeg har fått mer erfaring på område, men problemet er vel  monteringen. Utrulig kjedelig, så der må jeg skjerpe meg, så dere får se mer resultat. Har også brodert mye på ett stort prosjekt, og det begynner å bli ett ferdig produkt. Sånt tar tid og det er ikke noe jeg som regel har det travelt med heller. Alt haster man ikke med. Men synes selv jeg kan prioritere hobbyene mine litt mer til neste år også. 

2. Kjøpe minst 10 nye stempler...den blir lett.....har jo løst på flere enn det:D
Dette var faktisk lett. Tror jeg kjøpte på salg en pose med 10 stempler for 100 kr, greide allerede da dette nyttårsforsette. Jeg har nok sikkert kjøpt nærmere 20 - 30 nye stempler i år, men det betyr jo ikke at man trenger flere. 

3. Strikke noe annet enn dukkeklær.......kanskje ett par læsta, skjerf eller noe :D
Nu må eg vri hjernen...har jeg strikket på noe annet enn dukkeklær........holder på med det akkurat nå. Strikker på en Arne og Carlos dukke. Men kan vel si at jeg har støkke på denne å, siden det er inne for dukke sjangeren og den e ikke en gang ferdig, fyda. 

4. Lage ihvertfall en hjemmelaget julegave.......ble desverre ingen i år :D Nøkkelen er vel å begynne tidlig.
STRYK! Ble desverre. Ingen hjemmelagede julegaver i år heller enda jeg tenkte på det en stund. fant ut begynte jeg å lage julegaver ville de vel ikke få noen så treg som jeg er.....men kanskje neste år at det blir andre boller.

5. Prøve noe nytt/lære noe nytt......kanskje lage ett kort jeg ikke har lagd før, strikke noe jeg ikke har stikket før, eller bare lære meg en teknikk av noe slag.....kanskje jeg skal prøve å begynne å sy.....tiden vil vise...kanskje eg lærer meg masse nytt...hvem vet:D 
Skal vi se,  jeg har laget konfekt for førte gang til jul, anbefales. Jeg har også lært meg og bruke en Cuttlebug og derav fått laget kort på en annen måte. Jeg har lært meg mange nye maler til kort og bretteteknikker. Jeg har lært veldig mye om hobbyblogging. Men jeg kunne selvfølgelig her lært meg mer nye ting. Kan si vi har greid den halvveis. 


Nyttårsforsett 2012
1. Skrive enda flere innlegg på hobby bloggen: Altså flere en 24....kanskje nærmere 50 innlegg hadde gjort seg.

2. Bli flinkere å gjøre  ferdig prosjektene mine: Da tenker jeg spesielt på de ferdige hekle og strikke prosjektene jeg har som ikke er blitt montert, men også at jeg må lage flere kort enn tidligere. Jeg har som mål å lage minst 30-35 kort i året. 10 Av dem må være med stemplet. Artig å overaske kjente, med noe i posten. Jeg må også her strikke/hekle noe annet enn dukkeklær.

3. Må ha ett handle mål også: For det er jo morsomme og lette og ha med å gjøre. Skal kjøpe minst 3 tekststempler i år og 10 andre nye stempler. Jeg må handle inn 15 nye Promarker tusjer, slik at samlingen min blir mer komplett. 2 Nye punchere, 2 nye spellbinders og 2 nye hobbybøker. Denne skal jeg greie siden jeg ønsker meg alle disse tingene veldig. 

4. Jeg vil også dette året prøve og lage noen hjemmelagde julegaver: Elsker jo selv og få hjemmesnekrete julegaver. Min tur å glede andre også er det jo så mye fint man kan lage. 

5. Prøve noe nytt/Lære noe nytt: Vil ha dette i år også siden man alltid må utfordre seg selv litt og utvide horisonten. Vil kanskje  prøve meg på såpekoking og dropslaging eller sying står høyt på listen hos meg.Kanskje ikke rare forsettene, men litt forsetter må man jo ha:D

2 kommentarer:

Mari sa...

Så utrolig flink du er til å sette deg mål, Isabella. Jeg er ikke så alt for glad i nyttårsforsetter for min egen del, setter jeg meg ingen blir jeg heller ikke skuffet over meg selv he he.

Riktig godt nytt år!

Gråbekka`s Blogger sa...

Takk for rosen Mari!:)Setter Nyttårsforsett for å utfordre meg selv litt, men målene må kanskje ikke være av de høyeste:)

Takk for hilsnen, utrolig koselig:)

Legg inn en kommentar