søndag 14. august 2011

En smakebit på søndag

En smakebit på søndag
Stephen King - Revolvermannen


Jeg leser denne søndagen en bok fra en serie av Stephen king: Det mørke tårn. Jeg leser den første boken i serien som heter: Revolvermannen. Her er en liten smakebit fra boken:
 
"En av skikkelsens tentakkelarmer strøk over den flate plattformen på trallen. Den stinker av fukt og mørke. Revolvermannen slapp håndtaket og trakk en revolver. Han plaserte en kule gjennom pannen til det utsultede idiotfjeset. 
Det falt bort, og det matte sumpaktige skjæret forsvant, en måneformørkelse. Revolverilden var tydelig og sved mot de møre netthinnene deres og svant bort motvillig. Lukten av brukt krutt var het og brutal og fremmed i dette begravede stedet" (s. 208).

PS: Boken er å få kjøpt for bare 59 kr HER. Portofritt.Har du løst å fortelle om din bok som du leser på denne søndagen eller bare vil se hva andre leser. Kan du melde deg opp eller se hva andre leser på den her bloggen: Flukten fra virkeligheten -en bokblogg.
Jeg tok utfordringen, hiv deg med du også!
 

11 kommentarer:

astridterese sa...

Det er nesten som jeg misunner deg å være i gang med den første boken og ha alle de andre bøkene ulest foran deg :-) Jeg har lest hele serien en gang, men har planer om å lese den en gang til. Det er et et univers av spennende opplevelser, en fantastisk serie og en makeløs forfatter. ;-)

Kake sa...

Ah, jeg gleder meg skikkelig til å begynne på denne boken, en veldig fin smakebit! :)

Siljeblomst sa...

Å, denne serien er jeg nysgjerrig på! Takk for smakebiten :-)

anettesbokboble sa...

Spennende smakebit, lurer litt på om jeg skal lese denne boken :)

Mari - Escape In A Book sa...

Så hyggelig at du er med og deler en smakebit, Isabella(nydelig navn forresten)! Denne boken har jeg liggende her på lydbok men jeg har ikke kommet meg så langt som til å lytte til den enda.

Hvordan liker du den så langt?

SigridfraEnget sa...

Har bare lest en bok av Stephen King. Burde kanskje lest flere...

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hei astridterese! Takk for en fin komentar:) Glede meg veldig til å lese bok nr 2: de utvalgte.Synes også det er en flott forfatter, og litt av ett univers han har skapt...veldig spennende og fortryllende:) Du må bare hive deg på serien igjen, stortrives så langt med han:)

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hei siljebloms! Værsegod! Anbefale å lese den i hvertfall.....har det gøy så langt med å lese den:)Takk for at du skrev på siden min, det var koselig:)

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hei kake! Takk for tilbakemeldingen og kos deg med serien du også:)

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hei anettesbokboble:) Du må bare hive deg på serien. Jeg er helt revet med ihvertfall. Glede meg til å lese de neste 6 bøkern:)Anbefales så langt!Takk for kommentaren:)

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hei Mari!Takk for at jeg fikk være med på "En smakebit på søndag". Var første gang. Spennende og artig å se hva andre leser på:) Så godt intiativ på din side:)Likte første boka veldig godt.....det er jo litt av en verden Stephen King har skapt og man kommer bort i litt av noen karakterer og omgivelser. Boka var rett og slett veldig fasinerende og spennende, den følger en tråd, men tar noen side stikkere imellom. Vil jo ikke røpe for mye for deg, men anbefaler den på det sterkeste:)Å takk for at du like navnet mitt, hehe:)

Legg inn en kommentar