fredag 15. oktober 2010

Bursdagskort til veninne

Bursdagskort til venninne

Har i det siste arbeidet med ett bursdagskort til en god venninne. Jeg ville prøve meg på ett telys kort som jeg fikk tips av magasinet "Ett trykk" Nr 4/2010 å lage, malen følger med der. Å siden det er høst fram til snøen kommer fram og at stearinlysene er tatt fram, tenkte jeg det ville passe med ett slikt kort. Det er også mitt første stempelkort, med fargelagt stempel, men må innrømme eg ikke har helt teket på fargelegging enda. Kortet var morsomt og ikke vanskelig å lage. Slik ble kortet seende ut til slutt: 


Stemplet har jeg lastet ned gratis fra nett på http://bodilsscrappeverden.blogspot.com/ side. Hun hadde flere gratis digitale stempler der som var kjæmpe fine.Stemplet er farget/malt med: Watercolours fra Clas Ohlson og Akvarellmaling perlemor fra Panduro (Anbefales: http://www.pandurohobby.no/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=188800).
Papirene er kjøpt på Panduro: Vinrøde: Gardstock Stack Neutrals. Mønsterark: Tilda. Kitchengarden Paper Pad. Blomstene og mønster stempelet: Panduro. Halvperlene fra: http://www.papirloftet.no. Perlene i blomstene og bånd: Søstrene Grene (http://www.grenes.dk/default.aspx).

Flere bilder av kortet.........
Bursdagskort til en annen venninne

Har hvert mye burdager i det siste og jeg ville prøve å lage flere te lys kort. Denne er etter samme mal som kortet over, men jeg valgte og lage esken hel denne gangen fordi den som skal få kortet er en sjokolademons, så istede for te lys puttet jeg i sjokolade. Slik ble det til slutt:

 
Stemplet er et digitalt stemplet lastet lastet ned fra nett (husker ikke hvor, men skal legge det til når jeg finner det ut). Arkene er kjøpt på Panduro: Mønsterark: The Glitter Stack. De svarte blomsten er fra panduro, de andre er fra bursdagsgaver jeg har fått. Bradsene er også fra Panduro. Båndene fra Søstrene Grene.

Flere bilder av kortet.....


  
3 kommentarer:

Anonym sa...

kjempeflott som vanlig!
Skulle ønske jeg hadde bursdag hvert kvartal, bare for å få et flott kort fra deg! Men da ville jeg jo bli gammel for fort, ha ha ha !

Anonym sa...

Supert kort Isabella :) Veldig artig å få!
Hilsen fra sjokolademumsn :D

Gråbekka`s Hobbyblogg sa...

Hehe...takk for tilbakemeldingene:)

Legg inn en kommentar